Wisselend 3-gangen keuzemenu

De Ware Jacob


Voorgerechten

Runde carpaccio in truffel gelegd met parmezaan met pestmayonaise, pijnboompitten en rucola
Wijn: Bardolino Venemmia Italie
*****
Gerookte Paling met zoetzure bietensalade, bieslookcreme en roodlof
Wijn: Gewurtztraminer Pfalz Duitsland
*****
Diverse bereidingen van knolselderij met oude geitenkaas crème en hazelnoot
Wijn: Custoza, Veneto, Italië
*****
Proeverij “De Ware Jacob”
Wijn: Pinot Blanc, Alsace, Frankrijk
*****
Tonijn geroosterd, krokante kalfsstoof, eidooier creme, vinaigrette van antiboise en crouton van brioche
Wijn: Gourmandises Rhone, Frankrijk

 

Hoofdgerechten

Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Limoux, Frankrijk
*****
Kalfsentrecote met aardpeer fondant, creme van gerookte pastinaak, geroosterde pompoen en kaneel jus
Wijn: Cabernet-Sauvignon Somontano Spanje
*****
Tournedos met rundersukade en in kruidenkorst met geroosterde hutspot, jus van gekarameliseerde sjalot
Wijn: Tempranillo, Rioja, Spanje
*****
Maiskip ingesmeerd met zwarte knoflook, veloute van mais, zuurkool van venkel, gel van kweepeer en morille vinaigrette
Wijn: Chardonnay, Limoux, Frankrijk
*****
Ravioli van bospaddestoelen met een bouillon van tomaat, gebakken oesterzwam en een schuim van parmezaan
Wijn: Barbera d’ Asti Piemont Italie

 

Desserts

 Gepocheerde peer met ingelegde vijgen, amandelkruim en stroopwafel
Dessertwijn: Muscat de Rivesaltes, Frankrijk
*****
Witte chocolade lava cake met liqor 43 ijs, kaneel mousse en sinaasappel meringue
Dessertwijn: Moscatel Spanje
*****
Diverse kaassoorten van Kaas van Daan
Port: Tawny Port, Portugal

 


 

3 gangen keuzemenu 54,50 // wijnarrangement 19,50
Inclusief ijswater, brood en roomboter.

Losse gerechten en wijnen: Voorgerecht 20,50 // Hoofdgerecht 32,00 // Dessert 11,50 // Glas wijn 6,10 // Fles wijn 32,00

Voedselallergie? Graag aangeven.