Restaurant

De Ware Jacob


Voorgerechten

Vitello Tonato, kalfsrosbief op tonijnmayonaise met gegrilde tonijn
Wijn: Sauvignon Blanc, Navarra, Spanje
*****
Carpaccio met eendenleverparels, pesto en Parmezaanse kaas
Wijn: Barbera D’Asti, Piemonte, Italië
*****
Kruidig rolletje van spitskool met krokante ui, mousse van vadouvan en wortelcrème
Wijn : Verdejo-Viura, Rueda, Spanje
*****
Proeverij “De Ware Jacob”
Wijn: Pinot Blanc, Alsace, Frankrijk
*****
Mabre van eendenlever en gerookte eendenborst met compôte van appel en abrikoos
Wijn: Rousanne-Marsanne , Pays d’Oc, Frankrijk

 

Hoofdgerechten

Wilde zeebaars met tapenade van groene groeten en beurre blanc
Wijn: Chardonnay Somontano Spanje
*****
Tamme eendenborst met hete bliksem en saus van gekarameliseerde ui

Wijn: Ventoux, Rhone, Frankrijk
*****
Tournedos met wellington, jus van rozemarijn en groenten garnituur
Wijn: Tempranillo, Rioja Crianza, Spanje
*****
Wildzwijnfilet met een bitterbal van procureur, zuurkool en een jus van mosterd
Wijn: Nero d’ Avola, Sicillie, Italie
*****
Aubergine Steak met ratatouille, gebakken paddestoelen en een zoete saus
Wijn: Ventoux, Rhone , Frankrijk
*****

Desserts

Tarte Tatin met slagroom en vanille-ijs
Dessertwijn: Muscat de Rivesaltes, Frankrijk
*****
Dadeltaart met, marscarpone amarene kersen, yoghurt ijs
Dessertwijn: Moscatel, Spanje
*****
Diverse kaassoorten van Bourgondisch Lifestyle
Port: Tawny Port, Portugal

 

3 gangen incl. wijnarrangement 67,50              Inclusief ijswater, brood en roomboter   
3 gangen exl. wijnarrangement  51,50                      Voedselallergie ? Graag aangeven
Voorgerecht 19,50*Hoofdgerecht 31,00*                       Dessert 10,50*Glas wijn 5,80*Fles wijn 31,00