Restaurant

De Ware Jacob


Voorgerechten

Zalmtartaar met dimsum van witvis, sojadressing en wasabi-mayonaise
Wijn: Treixadura, Ribeiro, Spanje
*****
Carpaccio met eendenleverparels, pesto en Parmezaanse kaas
Wijn: Barbera D’Asti, Piemonte, Italië
*****
Bitterbal van geitenkaas met bietenchutney, mousse van groene kruiden
en linzensalade
Wijn: Verdejo-Viura, Rueda, Spanje
*****
Proeverij “De Ware Jacob”
Wijn: Pinot Blanc, Alsace, Frankrijk
*****
Kreeftensoep met een crostini met garnalen en cognacroom
Wijn: Rousanne, Pays d’Oc, Frankrijk

 

Hoofdgerechten

Kabeljauw met beurre blanc, mosselen en groenten garnituur
Wijn: Chardonnay, Pays d’Oc, Frankrijk
*****
Kalfsentrecôte met een bitterbal van suddervlees, pepersaus en groenten garnituur
Wijn: Negroamaro, Puglia, Italië
*****
Parelhoen gebakken met risotto en beurre noisette
Wijn: Ventoux, Rhone, Frankrijk
*****
Tournedos met bitterbal van suddervlees, jus van rozemarijn en groenten garnituur
Wijn : Tempranillo Rioja Crianza Spanje
*****
Watermeloen gebakken in soja met tomaat, mousseline van zoete aardappel en spicy saus
Wijn: Sangiovese, Rufina Toscana, Italie
*****

Desserts

Brownie met chocolademouse, semifreddo en koffiekruim
Sherry: Pedro Ximenez, Spanje
*****
Cremeux van perzik met ingelegde perzik en schuim en waterijs van framboos
Dessertwijn: Moscato D’ Asti, Piemonte, Italie
*****
Diverse kaassoorten van Bourgondisch Lifestyle
Port : Tawny Port Portugal

 

3 gangen incl. wijnarrangement 66,50Inclusief ijswater, brood en roomboter
3 gangen exl. wijnarrangement 50,50Voedselallergie ? Graag aangeven
Voorgerecht 18,50- Hoofdgerecht 30,50 ~ Dessert 10,50 ~ Glas wijn 5,40 ~ Fles wijn 30,00