Maandmenu februari

Terinne van zalm en gerookte heilbot met avacado en limoen hangop
Wijn: Sauvignon Blanc, Navarra, Spanje
OF
Proeverij van De Ware Jacob
Wijn: Pinot Blanc, Pfalz, Duitsland
OF
Gegrilde courgette, hummes, kikkererwten, geitenkaas en pappadum
Wijn: Sauvignon Blanc Chili
OF
Pulled lemon chicken, couscous, haricoverts en gemberdressing
Wijn: Verdejo-Viura Rueda Spanje
OF
Cilinder van krokante seranoham gevuld met paddenstoelenduxel en knolselderij met een schuim van knoflook
Wijn: Roussane/Marsanne/Viognier Rhone Frankrijk

**********************

Runder Steak met Stroganoffsaus en gebakken krieltjes
Wijn: Rioja Crianza Spanje
OF
Tamme eendenfilet, “Canette” jus met vossebessen en sinaasappel
Wijn: Primonero Puglia Italie
OF
Krokant gebakken Iberico schouder met knoflooksaus en risotto
Wijn: Tempranillo-Syrah,Crianza Valencia, Spanje
OF
Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Pays d’oc, Frankrijk
OF
Parelhoen gebakken, pommes dauphines en beurre noisette
Wijn: Ventoux, Rhone, Frankrijk

**********************

Pure chocolade ganache, siroop van koffie en chocolade, mascarpone-amarettocreme mascarpone-ijs en hazelnoot
Dessertwijn : Moscato Rosa Veneto Italie
OF
Witte toffee, hangop van framboos, frambozencurt en merenque
Dessertwijn : Brachetto d’acqui Italie
OF
Diverse kaassoorten van Bourgondisch Lifestyle
Port: Tawny, Portugal

Menu inclusief wijnarrangement € 58,50 Inclusief ijswater, brood en roomboter!
Menu zonder wijnarrangement € 43,50 Voedselallergie? Graag aangeven.

Vegetarisch 3-gangen menu uiteraard ook mogelijk