Maandmenu september

 

Rouleaux van pieterman met een loempia van gamba, aubergine en tomaat-gember dressing
Wijn: Ugni Blanc Colombard Gascogne Frankrijk
OF
Gegrilde boerderijkip met foie gras, tosti van eendenlever vijgencompote en hazelnoot crunch
Wijn: Gewurztraminer, Pfalz, Duitsland
OF
Steak tartaar met carpaccio van ossenhaas op krokante aardappel met avocado en truffelmayonaise
Wijn: Pinot Noir, Pfalz, Duitsland (gekoeld)
OF
Kalfspastrami met geroosterde tonijn, salade van tonijn, komkommer en pompoencrème
Wijn: Custoza, Veneto, Italië
OF
Proeverij van De Ware Jacob
Wijn: Pinot Blanc, Pfalz, Duitsland

**********************

Reebiefstuk op groene kool met krokant spek en eigen jus
Wijn: Grenache Syrah Rhone Frankrijk
OF
Parelhoender met pastinaakpuree en jus van gepofte knoflook
Wijn: Barbera Piemonte Italie
OF
Kalfsbiefstuk met cantharellen en fondant aardappel
Wijn: Negroamaro, Puglia, Italië
OF
Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Pays d’oc, Frankrijk
OF
Filet mignon met stroganoffsaus en Vlaamse friet
Wijn: Tempranillo-Syrah Valencia

**********************

Crème brûlée met vanille-ijs
Dessertwijn: Muscat De Rivesaltes Frankrijk
OF
Bavarois van grapefruit met wit chocolade sorbet
Dessertwijn: Petit&Gros Manseng Gascogne Frankrijk
OF
Franse kaassoorten met notenbrood en vijgencompote
Port: Tawny

 

Inclusief wijnarrangement € 57,50                                                      Inclusief ijswater, brood en roomboter!
Menu zonder wijnarrangement € 42,50                                              Voedselallergie? Graag aangeven.

Bekijk hier onze wijnkaart (pdf)