Maandmenu november

Tonijn gegrild met Dim Sum van witvis met gember
en een oosterse salade en hummus
Wijn: Sauvignon Blanc, Navarra, Spanje
OF
Cracker met gerookte hertenfilet, paddenstoelen,
pijnboompitten en honing-mosterd mayonaise
Wijn: Gourmandises, Rousanne Viognier Rhone Frankrijk
OF
Pastinaak soep, knolselderij met appel eiland met kreeft
Wijn: Verdejo-Viura, Rueda, Spanje
OF
Geitenkaas met zoete salade van rode kool, dadels, geroosterde
pompoen en pitten
Wijn: Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw zeeland
OF
Proeverij van De Ware Jacob
Wijn: Pinot Blanc, Pfalz, Duitsland

**********************

Kalfsfilet met paddenstoelen en truffel pasta
Wijn: Cabernet Sauvignon, Puglia, Italie
OF
Hertenbiefstuk met rode kool en jus van specerijen
Wijn: Tempranillo-Syrah,Crianza Valencia, Spanje
OF
Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Pays d’oc, Frankrijk
OF
“Sudder Special” Kalfssuccade , Wellington ( rundersuccade), hertenstoofvlees
Wijn: Tempranillo-Cabernet Sauvignon Crianza Somontano Spanje
OF
Parelhoen gebakken zuurkool met rookworst en mosterjus
Wijn: Ventoux, Rhone, Frankrijk

**********************

Apfelstrudel met witte chocolademousse en caramelijs
Dessertwijn : Muscat de rivesaltes, Frankrijk
OF
Lemon cheesecake met Grand Manier parfait
Likeur : Limoncello Italie
OF
Diverse kaassoorten van Bourgondisch Lifestyle

Port: Tawny, Portugal

Menu inclusief wijnarrangement € 58,50
Menu zonder wijnarrangement € 43,50

Inclusief ijswater, brood en roomboter!
Voedselallergie? Graag aangeven.

Vegetarisch 3-gangen menu uiteraard ook mogelijk