Maandmenu maart

Gerookte eendenborst, eendenlever parels, Baba ganoush en vadouvan mayonaise
Wijn: Viognier Pays d’oc Frankrijk
OF
Proeverij van De Ware Jacob
Wijn: Pinot Blanc, Pfalz, Duitsland
OF
Gegrilde courgette, bitterbal van paddenstoelen, gemarineerde paddenstoelen en een mousse van truffel
Wijn: Sauvignon Blanc Chili
OF
Pulled lemon chicken, salade van komkommer en haricovert ingelegde komkommer en pittige gemberdressing
Wijn: Verdejo-Viura Rueda Spanje
OF
Gegrilde tonijn, Tzatziki met hollandse garnalen en feta, gepofte glasmie
Wijn: Chardonnay Chili

**********************

Runder Steak met bitterbal van suddervlees, groenten en rosemarijnsaus
Wijn: Rioja Crianza Spanje
OF
Eendenborst gebakken, creme van zoete aardappel, pommes dauphine en vossebessensaus
Wijn: Primonero Puglia Italie
OF
Krokant gebakken Iberico schouder met knoflooksaus en risotto
Wijn: Tempranillo-Syrah,Crianza Valencia, Spanje
OF
Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Pays d’oc, Frankrijk
OF
Kalfssucade rose gebakken met groententaartje en zoete bbq saus
Wijn: Negroamaro Puglia Italie

**********************

Pure chocolade ganache, siroop van koffie en chocolade, mascarpone-amarettocreme mascarpone-ijs en hazelnoot
Dessertwijn : Moscato Rosa Veneto Italie
OF
Cremeux van passievrucht in witte chocolade cilinder en schuim van yoghurt en yoghurtijs
Dessertwijn : Moscato d’asti
OF
Diverse kaassoorten van Bourgondisch Lifestyle
Port: Tawny, Portugal

Menu inclusief wijnarrangement € 58,50 Inclusief ijswater, brood en roomboter!
Menu zonder wijnarrangement € 43,50 Voedselallergie? Graag aangeven.

Vegetarisch 3-gangen menu uiteraard ook mogelijk