Maandmenu maart

Gerookte eendenborst met verschillende bereidingen van biet en zoete aardappel
Wijn: Gustoza, Veneto, Italie
OF
Carpaccio van tonijn met gebakken langoustine, wasabi-mayonaise en oosterse salade
Wijn: Sauvignon Blanc, Navarra, Spanje
OF
‘Soto ayam’ Indische soep met pulled chicken, glasnoodles en een zacht gekookt eitje
Wijn: Gewürztraminer ,Pfalz, Duitsland
OF
Geitenkaas in crumble van hazelnoot met couscous, compote van abrikoos en gepofte quinoa
Wijn: Sauvignon Blanc Chili
OF
Proeverij van De Ware Jacob
Wijn: Pinot Blanc, Pfalz, Duitsland
**********************
Kalfsfilet ‘saltimbocca’ met Parmaham en salie, tagliatelle en kruidenjus
Wijn: Negroamaro Salanto Puglia
OF
Hollandse rundersteak met geroosterde groenten met pepersaus en Vlaamse friet
Wijn: Tempranillo Syrah Valencia Spanje
OF
Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Pays d’oc, Frankrijk
OF
Lamsfilet met stukje gekonfijt lamsnek en groene asperges met rode wijnsaus
Wijn: Malbec Cahors Frankrijk
OF
Parelhoen met geroosterde groenten en saus van Pedro Ximenez
Wijn: o.a. Syrah en Carignan, Ventoux, Rhône, Frankrijk
**********************
Tarte Tatin met vanille-ijs en slagroom
Dessertwijn : Muscat de Rivesaltes Frankrijk
OF
Passievruchtenmousse met witte-chocoladeschaal en merengue van passievrucht
Dessertwijn: Moscato d’Asti Piemonte
OF
Kaasplankje
Port: Tawny

 

Menu inclusief wijnarrangement € 57,50                                                                  Inclusief ijswater, brood en roomboter!
   Menu zonder wijnarrangement € 42,50                                                      Voedselallergie? Graag aangeven.