Maandmenu April

Rouleau van eendenborst, ganzenlever, kippendij met compôte van appel en abrikoos
Wijn: Viognier Pays d’oc Frankrijk
OF
Tonijn met gegrilde sliptong, wasabi-mayonaise en oosterse salade
Wijn: Sauvignon Blanc, Navarra, Spanje
OF
Rundercarpaccio op pesto, parmezaanse kaaskrullen, salade en pijnboompitten
Wijn : Pinot Noir Pfalz Duitsland
OF
Terrine van zalm en gerookte heilbot met komkommer, hangop en ingelegde selderij
Wijn: Verdejo-Viura Spanje
OF
Geitenkaas gemarineerd, falafal, tomatensalsa en chutney van biet
Wijn: Sauvignon Blanc Chili
OF
Proeverij van De Ware Jacob
Wijn: Pinot Blanc, Pfalz, Duitsland
**********************
Kalfssukade met parel couscous, groenten en gepofte knoflooksaus
Wijn: Negroamaro Salento Puglia Italie
OF
Tournedos met stoofvlees-wellington, geroosterde groenten en rode wijnsaus
Wijn: Tempranillo Crianza Rioja Spanje
OF
Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Pays d’oc, Frankrijk
OF
Parelhoen met polenta groene asperges en mosterdsaus
Wijn: Corvina-Molinara Bardolino Italie
OF
Tonijnsteak licht gegrild met noodles en orientaalse saus
Wijn: Sauvignon Blanc Zuid Afrika
**********************
Lemon cheesecake met bosvruchten coulis en granaatappelijs
Dessertwijn : Moscato d’Asti Piemonte Italie
OF
Vacherin met caramelroom en vanilleijs en gekarameliseerde hazelnoten
Dessertwijn: Muscat de Beaumes de Venise Frankrijk
OF
Kaasplankje
Port: Tawny

Menu inclusief wijnarrangement € 57,50                                                                  Inclusief ijswater, brood en roomboter!
   Menu zonder wijnarrangement € 42,50                                                      Voedselallergie? Graag aangeven.