Maandmenu augustus

‘Vitello Tonato’ kalfsrosbief met tonijnmayonaise en geroosterde tonijn
Wijn: Pinot Grigio, Trentino-Alto Adige, Italie

OF

Tartaar van tonijn op oosterse wijze met wasabimayonaise
Wijn: Sauvignon Blanc, Navarra, Spanje

OF

Gazpacho met appel, doperwtjes, feta en een crostini
Wijn: Verdejo-Viura, Rueda, Spanje

OF

Steak tartaar met gepocheerd ei, kerriemayonaise en aardappelchips
Wijn:Babera D’Asti, Piemonte, Italie

OF

Proeverij van De Ware Jacob
Wijn: Pinot Blanc, Pfalz, Duitsland

**********************

Kalfsfilet met gepofte trostomaatjes en Italiaanse kruidenjus
Wijn: Cabernet Sauvignon, Puglia, Italie

OF

Tournedos ‘Surf ‘n Turf’ met kreeft rode wijnsaus
Wijn: Tempranillo-Syrah, Valencia, Spanje

OF

Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Pays d’oc, Frankrijk

OF

Kreeft met spaghetti ‘aglio e olio’
Wijn: Rosé, Provence, Frankrijk

OF

Parelhoen met geroosterde groenten en jus van gepofte knoflook
Wijn: Ventoux, Rhone, Frankrijk

**********************

Frambozentaartje met witte chocolade, roodfruit en yoghurtijs
Dessertwijn : Moscato D’Asti, Italie

OF

‘Affogato’ Italiaans dessert met koffiesiroop, vanille-ijs en hazelnoot en mascarpone
Likeur : Licor 43

OF

 Diverse kaassoorten van Bourgondisch Lifestyle
Port: Tawny, Porto

 

Menu inclusief wijnarrangement € 58,50
Menu zonder wijnarrangement € 43,50

Inclusief ijswater, brood en roomboter!
Voedselallergie? Graag aangeven.

Vegetarisch 3-gangen menu uiteraard ook mogelijk