Maandmenu april

Gerookte runderlende met een canneloni van geitenkaas, auberginekaviaar en mosterd mayonaise.
Wijn: Veredejo Viura Rueda Spanje
OF
Gemarineerde Noordzee zalm met asperges, gepocheerd ei en Opperdoeser ronde.
Wijn: Alvarinho Douro Portugal
OF
Proeverij van De Ware Jacob.
Wijn : Pinot Blanc Alsace Frankrijk
OF
Terrine van gekonfijte kippendijen en eendenlever met gerookte paling en rendang van spitskool.
Wijn : Viognier Pays dóc Frankrijk

***********
Lamsfilet en sucade met asperges en honing-thijm jus.
Wijn : Cabernet Sauvignon Merlot Somontana Spanje
OF
Australische rundersucade met stoofvlees en Vlaamse friet.
Wijn: Shiraz Adelaide Australie
OF
Kalfsbiefstuk met kingcrab salade, knoflookjus en spaghetti.
Wijn : Negroamaro Puglia Italie
OF
Vis van de dag
Wijn: Chardonnay Pays d’oc Frankrijk

***********
Tiramisu met koffiecrème, witte chocoladebros en vanille ijs.
Likeur: Amaretto Zuidam gekoeld
OF
Mango taartje met passievruchtenparfait.
Dessertwijn: Moscato McLaren Vale Australie
OF
Franse kaassoorten met krentenbrood en appelstroop.
Port : Tawny

Inclusief wijnarrangement € 57,00                                                      Inclusief ijswater, brood en roomboter!
Menu zonder wijnarrangement € 42,00                                              Voedselallergie? Graag aangeven.

Bekijk hier onze wijnkaart (pdf)