Maandmenu januari

Zalmtartaar met gegrilde sliptong, salade van groene asperges en piccalilly
Wijn: Verdejo, Valdepeñas, Spanje
OF
Carpaccio met pesto, pijnboompitten en eendenleverkrullen
Wijn: Barbera d’asti, Piemonte, Italie
OF
Kreeftensoep met cognacroom en een crostini met Hollandse garnalen
Wijn: Chardonnay, Chili
OF
Krokant gebakken Ibericoschouder met risotto en saus van gepofte knoflook
Wijn: Temptranillo Joven, Somontano, Spanje
OF
Proeverij van De Ware Jacob
Wijn: Pinot Blanc, Pfalz, Duitsland
**********************
Ossenhaas met Beef Wellington en rode wijnsaus
Wijn: Monastrell, Jumilla, Spanje
OF
Parelhoen met aardappelrösti en saus van Pedro Ximinez
Wijn: Merlot Cabernet Franc, Bordeaux, Frankrijk
OF
Kalfsbiefstuk met kalfszwezerik en specerijenjus
Wijn: Negroamaro Salento Italie
OF
Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Pays d’oc, Frankrijk
OF
Lamsfilet met bobotie met honing tijmsaus
Wijn: Syrah, Coastal Region Zuid Afrika
**********************
Tarte Tatin van banaan en pinda met witte chocolade crème en bananen roomijs
Dessertwijn : Riesling Vendanges Tardives, Elzas, Frankrijk
OF
Trifle met mango, kokos en limoen
Dessertwijn: Moscato d’Asti Piemonte Italie
OF
Kaasplankje met garnering
Port: Tawny

 

Menu inclusief wijnarrangement € 57,50                                                                  Inclusief ijswater, brood en roomboter!
   Menu zonder wijnarrangement € 42,50                                                      Voedselallergie? Graag aangeven.