Maandmenu november

Geroosterde tonijn met gegrilde tarbot, hummus, dimsum en oosterse dressing
Wijn: Viognier Frankrijk
OF
Mabré van konijn en eendenlever, gerookte eendenborst met brioche en vijgen
Wijn: Gewurztraminer, Pfalz, Duitsland
OF
Kreeftensoep met Hollandse garnalen en cognacroom
Wijn: Chardonnay Chili
OF
Gerookte runderlende, Parmezaanse kaas, bruschetta met paddenstoelen en truffelmayonaise
Wijn: Gourmandises Rhone Frankrijk
OF
Proeverij van De Ware Jacob
Wijn: Pinot Blanc, Pfalz, Duitsland
**********************
Hert met eigen jus, rode kool en stoofperen

Wijn: Shiraz Adelaide Australie
OF
Tamme eend met aardappelgratin, Cumberland en Marsalasaus
Wijn: Merlot Cabernet Franc Bordeaux Frankrijk
OF
Krokant gebakken Iberico schouder met risotto en paddenstoelen
Wijn: Tempranillo Syrah Valencia
OF
Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Pays d’oc, Frankrijk
OF
Kalfsbiefstuk met Hollandaise saus
Wijn: Primitivo Salento Italie
**********************
Chocolade toffee met huisgemaakte ‘Bros” van chocolade, karamelsaus en vanille-ijs
Sherry : Pedro Ximinez
OF
Peren kruimeltaartje met pecannoten en sinaasappelparfait
Dessertwijn: Muscat de Rivesaltes Frankrijk
OF
Franse kaassoorten met notenbrood en vijgencompote
Port: Tawny

 

Inclusief wijnarrangement € 57,50                                                      Inclusief ijswater, brood en roomboter!
Menu zonder wijnarrangement € 42,50                                              Voedselallergie? Graag aangeven.

Bekijk hier onze wijnkaart (pdf)