Maandmenu december

Vitello tonnato met gebakken tonijn
Wijn: Pinot Grigio Italie
OF
Pastinaaksoep met een hint van vanille en gebakken kwartelfilet
Wijn: Gustoza Veneto Italie
OF
Tarbotine met loempia van gamba, tabouleh en tomaat-gemberdressing
Wijn: Chardonnay Chili
OF
Rouleaux van eendenlever en kip, paddenstoelen met ingelegde druifjes en Waldorf salade
Wijn: Gewurztraminer, Pfalz, Duitsland
OF
Proeverij van De Ware Jacob
Wijn: Pinot Blanc, Pfalz, Duitsland
**********************
Ossenhaas met Beef Wellington en rodewijnsaus
Wijn: Monastrell Jumilla Spanje
OF
Parelhoen met aardappelrösti en saus van Pedro Ximinez
Wijn: Merlot Cabernet Franc Bordeaux Frankrijk
OF
Hert met rode kool, gebakken appeltje en stoofpeer
Wijn: Tempranillo Syrah Valencia
OF
Vis van de dag
Wijn: Chardonnay, Pays d’oc, Frankrijk
OF
Lamscarré met aardappelgratin en honing-tijmjus
Wijn: Syrah Pays dóc Frankrijk
**********************
Tarte Tatin met vanille parfait en slagroom
Dessertwijn : Muscat de Rivesaltes Frankrijk
OF
Mandarijn bavarois met pindarotsjes en speculaaskruim
Dessertwijn: Petit- Gros Manseng Frankrijk
OF
Kaasplankje Europees met garnering
Port: Tawny

Menu inclusief wijnarrangement € 57,50                                                                  Inclusief ijswater, brood en roomboter!
Menu zonder wijnarrangement € 42,50                                                      Voedselallergie? Graag aangeven.